Monday, May 14, 2007

In memoria fostului nostru coleg Flavius


Un tânăr de 18 ani a murit şi două case au fost distruse din cauza inconştienţei unui conducător auto. Şoferul conducea cu viteză excesivă pe raza localităţii Tinăud. Accidentul s-a produs la ora 2, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Şocul provocat a oprit acul pe scala vitezometrului la 180.

În maşină se aflau patru tineri. Din cauza vitezei excesive, într-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul bolidului. După ce a intrat pe contrasens, s-a izbit de zidul unei case.

(...) AMBIANŢĂ 1:
„Dormeam aici. Noroc că nu era fata aici cu mine, că de obicei o aduceam să doarmă aici”.
“Şi v-aţi speriat?”
“Da, dormeam aici, vă daţi seama şocul care a fost că mi-au căzut alea în cap. Şi mobila a mutat-o din loc”.

Poliţia sosită la faţa locului a stabilit circumstanţele în care s-a produs accidentul.

(...) subcomisar CLAUDIU CIUCLEA, SPR Bihor: „Un tânăr de 22 de ani din Şuncuiuş, conducând un autoturism de putere datorită neadaptării vitezei, într-o curbă spre stânga pierde controlul asupra direcţiei, pătrunde pe contrasens, a intrat în gardul unui imobil.”

De aici, autoturismul a trecut pe partea cealaltă a carosabilului, izbindu-se de un alt imobil.

(...) AMBIANŢĂ 2:
„Aici s-a învârtit. Uitaţi ce este aici, iar aici ... cred că betonul a fost proiectat.”

La faţa locului s-au adunat zeci de localnici, treziţi de bubuitura puternică. Unul dintre cei patru tineri aflaţi în maşină a fost pur şi simplu azvârlit din autoturism, decedând pe loc.

(...) AMBIANŢĂ 3:
„A dat aici maşina, a deschis poarta că la zgomotul ăla m-am trezit. Băiatul era afară din maşină, acolo unde îl vedeţi. A fost căzut afară din maşină. Acolo a fost proiectat.”

Pasagerii care au supravieţuit impactului au fost transportaţi la spital.

http://www.tvs.ro/news.php?nf=view_details&idrev=6723

Un orădean de 18 ani şi-a pierdut viaţa duminică, după ce BMW-ul în care era pasager s-a izbit de un gard. Accidentul s-a produs, în jurul orei 1:40, pe DN1 în Tinăud.

Poliţiştii spun, că în timp ce un prieten de a lui (22 ani) conducea un autoturism BMW, din Şuncuiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei a intrat pe contrasens şi s-a oprit în gardul unei case. În urma impactului, orădeanul Cosma Flaviu (18 ani ), pasager în BMW, a suferit leziuni care au condus la deces.

http://www.nufaru.com/nufaru/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home