Monday, April 16, 2007

Avantaje si dezavantaje ale lui vista fata de xp




Terminați treaba şi continuaţi-vă viaţa! Cu Windows Vista este mai rapid şi mai uşor ca niciodată să căutaţi, administraţi, partajaţi şi utilizaţi informaţii — pe calculatorul dvs sau pe Web.
Realizaţi tranziţia lină la Windows Vista: Windows Easy Transfer simplifică procesul de configurare a noului dvs calculator transferând automat elementele importante — fişiere, foldere, fotografii, muzică, setări şi mesaje e-mail — de pe calculatorul vechi pe cel nou.
În edițiile Home Premium, Business și Ultimate ale Windows Vista, veţi vedea mai clar activităţile la care lucraţi cu ajutorul noii interfeţe Windows Aero, care include Windows Flip 3D pentru a vă ajuta să comutaţi rapid între ferestre şi sarcini. Căutaţi uşor orice fişier, document, fotografie, mesaj e-mail, melodie, film sau program de pe calculator utilizând Windows Instant Search. Introduceţi numele unui element căutat — cum ar fi data la care aţi făcut o fotografie, titlul unei melodii sau un cuvânt dintr-un document sau un mesaj — şi funcţia Căutare instantanee va lista toate rezultatele relevante.
Organizaţi uşor o colecţie de fotografii şi imagini utilizând Windows Photo Gallery. Marcaţi fotografiile după dată, un cuvânt cheie, numărul de stele sau orice etichetă de identificare doriţi — astfel veţi putea să le regăsiţi oricând doriţi. Când doriţi să tipăriţi, selectaţi cele mai bune fotografii şi trimiteţi-le la furnizorul favorit.


Avantajele Windows-ului Vista sunt: -este mstabil -este mult mai practic -are o grafica mult superioara -pentru prima data apare efectul "Flip 3D" -arata viteza cu care copii informatia de pe un cd pe HDD sau de pe o partitie pe alta -are inclus Internet Explorer 7 -are inclus DIRECT X 10 -prezinta suport pentru HD DVD -pentru anumite componente nu ai nevoie de drivere Dezavantaje: -necesita multe resurse (pentru a rula bine are nevoie de cel putin 1024 de RAM un CPU de 2GHz de preferat Intel,de o placa video de 128 de o unitate DVD si de cel putin 8GB spatiu pe HDD -incompatibilitatea cu anumite programe -probleme legate de drivere -este valabil doar 30 zile(daca pui crack merge ca o rasnita) Oricum....merita incercat mult mai.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home